Pogoji poslovanja

Vse informacije in gradiva na portalu so informativne narave. Podjetje AUTO SPORT Dejan Kojič s.p., se bo trudilo za optimalno delovanje portala, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo.
Podjetje AUTO SPORT Dejan Kojič s.p., se bo vsakodnevno trudilo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

POGOJI NAKUPA

V naši spletni trgovini autosport.si kupujete udobno in brez nepotrebnega tveganja. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki in slikami. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto: info@autosport.si ali po telefonu 031 422 770.

PREVZEM IZDELKOV

Blago lahko prevzamete na sedežu podjetja AUTO SPORT Dejan Kojič s.p., Osek 6a, 5261 Šempas. Prednost lastnega prevzema, je možnost takojšnje montaže na vozilo.

DOSTAVA

Ker vemo, da si želite naročene izdelke prejeti v najkrajšem možnem času, odpošljemo vse naročene artikle katere imamo na zalogi do 14:00 ure še isti dan. Zalogo artiklov lahko preverite pri vsakem artiklu, kjer je tudi zabeleženo glede časa dobave.
Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS Slovenija, ter ostalimi logističnimi podjetji. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

GARANCIJA

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun.

PLAČILO

Vse cene so v EUR.
Pri dostavi je možno plačilo po predračunu ali pa plačilo z gotovino, ki ga poravnate dostavljalcu. Pri lastnem prevzemu, je možno plačilo po predračunu ali plačilo z gotovino in večino plačilnih in kreditnih kartic.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem portalu autosport.si, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega portala. Podatki so varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki uporabnikov spletnega portala v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi

 

Translate »